smids.blogg.se

Alströmerpokalen och nya skor!

Kategori: Allmänt, Hälsa, Mot min toppform, Shopping, Skor, Träning

Min träning och diet rullar på för fullt och det börjar liksom närma sig nu! När jag började planera för att tävla för cirka ett år sedan kändes det väldigt långt fram i tiden, men nu är det inte ens ett halvår kvar!
 
Min tanke och förhoppning är att min tävlingsdebut ska ske på det som heter Alströmerpokalen till sommaren. Och datum som då gäller är 18 eller 19 juni vilket alltså är fem månader bort bara!
 
Så nu är det verkligen full fokus och hårt arbete som gäller! Ska bli intressant att se hur man klarar av detta nu då, kanske inte blir något alls i slutändan! Vem vet?!
 
Ja, ja än ska vi ju inte ge upp utan jag har ju min målbild kvar och vet vad jag har att jobba med och hur jag ska tillväga mestadels också så klart!
 
Något som jag behöver träna extrem mycket på är just själva poseringen så att jag visar upp min kropp på bästa möjliga sätt! För kan jag inte prestera på scen så spelar det ingen större roll hur mycket jag än har format min kropp...
 
Så poseringsträning är av stor vikt för mig framöver nu och då är det perfekt att mina tävlingsskor kom hem idag så jag kan öva med dem redan nu också!
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: