smids.blogg.se

Blogg100:95 – Gäller att inte missa något

Kategori: Allmänt, Blogg100, Träning

Med enbart 15 dagar kvar till tävling börjar det bli hög tid att få det mesta klart och planerat inför min tävlingsdebut! Det är ju en hel del som behöver fixas och trixas med utöver träning och kost….

 

Min bikini är ju beställd och verkligen på g, är typ bara alla små bling-bling-stenar som ska limmas på. Detta kan man så klart fixa själv och då antagligen spara en del pengar, men det verkar alldeles för pilligt för min del så det låter jag sömmerskan ansvara för också! Dessutom har jag ju inte helt koll på hur man smyckar bikinin på bästa sätt vad det gäller placering av stenarna. Jag har mailat bilder på vad jag har gillat på andra bikinis till sömmerskan och utifrån det har hon fria händer. Så just vad det gäller bikinin är det inget jag kan göra något med nu.

 

Skorna är ju hemma sen länge och det som det handlar om är ju att jag ska träna att gå snyggt och posera i dem, det är ju liksom en del av träningen numera.

 

Men jag behöver fundera och öva på hur jag ska göra med håret! Jag har ju liksom inte haft långt hår på evigheter och det är verkligen ovant. Kikar runt på massor av bilder för att få inspiration till hur jag vill ha det när jag står på scen och som det känns nu så kommer det vara utsläppt med lite lockar i kanske. Får testa mig fram här hemma helt enkelt.

 

Även make-up behöver jag bestämma hur jag ska göra. Även här har jag en grundtanke så det är också ”bara” att testa och öva.

 

Jag måste se till att "pressa" i solariet så att jag får mer färg. Egentligen gillar jag ju inte alls att pressa i solen och absolut inte solarie egentligen, men vad gör man inte för att bli så snygg som möjligt - musklerna syns så mycket tydligare med färg på kroppen. I andra tävlingar används ju spraytan men på just denna tävling som är en nybörjartävling så är det inte tillåtet. Så därför får det bli några solariestunder.

Till detta är det då också att se till att vara så hårfri som möjligt över kroppen samt att huden är strålande och mår så bra som möjligt! Och absolut inte glömma bort att vårda fötterna som ju kanske inte syns så värst mycket men vore ju galet med torra fnasiga fötter i mina snygga skor!

 

Naglar ska fixas och det har jag tid för nästa vecka så då behöver jag bara sätta mig i salongen och bli lite ompysslad utan att lägga egen energi på det!

 

Sen så är det ju en hel del runt omkring som ska fixas så som lössittande kläder att ha på sig backstage, vad som eventuellt ska ätas och drickas backstage och vad mer behöver jag ha med mig till tävlingen?!

 

Hotell har jag bokat sen långt tillbaka då jag ska registrera mig fredagen och det känns lite halvlångt att åka fram och tillbaka. Så boende är klart helt enkelt. Känns ju dock lite halvsurt att bo på hotell och inte kunna äta av hotellfrukosten…

 

Tack och lov att jag har en erfaren coach som kommer guida och leda mig hela vägen för det är som sagt en hel del att ha koll på…

Kommentera inlägget här: