smids.blogg.se

Hudvård från Skogsro Spa

Kategori: Allmänt, Anna testar, Anna tipsar, Mot min toppform, hudvård

Hoppas ni står ut med mitt malande om att det nu snart är dags för min tävling och att det är en hel del förberedelser inför detta… Känner att jag skrivit just de orden ganska många gånger på senare tid… Men är du inte intresserad så är du väl klok nog att sluta läsa antar jag?!

Ja, min tävlingssatsning har ju pågått en lång period och det har ju inte bara varit träning och mat som det har handlat om. En sån här satsning kan man nog göra hur stor som helst tror jag! Och det är ju ändå ganska kul att få testa på massa nya saker inför det hela. För mig har detta inneburit att det är många saker som jag har testat för första gången i och med detta och det har ju varit berikande på sitt sätt.

 

Dagens inlägg kommer dock inte handla om något ”nytt” i den bemärkelsen utan en rutin som alla borde ha regelbundet och det är ju att vårda sin hud på bästa möjliga sätt. Vilket man ju också så klart kan göra på flera olika sätt med olika metoder och produkter.

Att stå där på scen i en minimal bikini anser jag kräver en fräsch hy då så klart och det är ju heller inget som sker över en natt precis utan för min del har det varit en process som pågått några veckor. Men som sagt, man borde nog vara bättre att sköta det mer regelbundet än vad jag har gjort kanske.

 

Men hur som det jag tänkte skriva om är ett ”Anticelluit-kit” som jag köpte för ett tag sedan från Skogsro Spa då de hade en kampanj på just det kitet. Tror inte kitet är standard som just kit men vet att man kan köpa produkterna ”var för sig” så att säga.

Kitet bestod i ett en Body Scrub, en Anticelluite Body och Massageoil samt skrubbhandskar. Och just det är med ”anticellulit” lät ju bra då jag vill ha en skimrande slät hy på scenen!

 

 
 

 Om skrubben kan man på Skogsro´s sida läsa följande:
”Mild och skön bodyscrub. Njut av den friska doften! Kroppspeeling med korn från aprikoskärnor och Jojobaolja. En härlig kroppspeeling som gör att huden stärks, stramas upp, blir jämn och mjuk. Du kommer att längta efter nästa gång du skall duscha… Motverkar Celluliter. Förbättrar blodcirkulationen. Motverkar finnar och oren hud. Pedikyr: Använd Body Scrub på fötterna och nagelbanden. Grapefruktoljan och Rosmarinoljan stimulerar blodcirkulationen och lymfcirkulationen.”

 

Och om oljan kan man läsa:
”Olja som du kan använda till både massage eller till att smörja huden på kroppen med. Massageolja som ökar blodcirkulationen och minskar vätskeansamlingar. Kroppsolja med frisk doft. Den kallpressade Citronoljan stimulerar blodcirkulationen, verkar stärkande på vener, renar lymfan och driver ut urinsyra. Lavendeloljan stimulerar cellförnyelsen samt verkar balanserande och renande. Rosmarinoljan ökar blodcirkulationen, samtidigt som den är stärkande och renande. Den kallpressade Grapefruktoljan är uppfriskande och stimulerar lymfcirkulationen. Oljan underlättar nedbrytning av fett. Enbärsoljan hjälper kroppen att göra sig av med gifter, t.ex. urinsyra. Det är en renande olja som ökar blodcirkulationen och minskar vätskeansamlingar. För att uppnå bästa effekt använder du också Body Scrub regelbundet. När du använder Body & Massage Oil Anticellulite är det viktigt att du inte bara smörjer på det aktuella området. Om du till exempel vill behandla celluliter på låren, ska du smörja hela benen från foten till midjan för att få bäst effekt.”

 

Jag har nu då en period använd produkterna regelbundet och nu sista veckan så gott som varje dag. Och eftersom jag skriver om dem här så är jag så klart väldigt nöjd med produkterna, annars vore det ju korkat att tipsa om något som man inte gillar då jag gör detta helt på frivillig basis!

Både skrubben och oljan doftar rent och fräscht och det känns lite som en egen liten spa-behandling hemma i duschen. Nu har jag kanske inte haft några större problem med celluliter men min målsättning var ju att få en fräschare hy och det tycker jag verkligen att jag har fått.

 

Kommer helt klart fortsätta med skrubbandet och smörjandet och försöka få in det som rutin åtminstone en gång i veckan. För jag tänker att man inte behöver köra så ofta om man hela tiden underhåller huden!

 

Dessutom nu i sommar när man skaffar sig lite färg på kroppen så vill man ju underhålla den på bästa möjliga sätt också så att den inte fnasar bort direkt!

 

Så alltså kan jag varmt rekommendera dessa produkter om du vill ha en strålande hy! Skrubben hittar du HÄR och oljan hittar du HÄR.

 

Kommentera inlägget här: