Längtan efter semester

Är nu inne på min tredje semesterdag så det är inte just semester med att var ledig som jag längtar efter. Nej, det handlar om längtan efter att åka iväg på semester så klart! I år är ju allt så annorlunda i och med denna eländes-coronan! Innan det hela blev så stort och påverkade allt och alla så hade vi inga direkta semesterplaner klara för sommaren så det kanske inte går skylla helt på coronan att vi ej kommer iväg på någon semesterresa i år, men just nu är det ju lätt att skylla på det i alla fall..

 

Och det blir liksom väldigt tydligt med att man saknar det man absolut inte kan/får göra på något vis. Och ännu mer nu då när vi har semester och inte har något planerat... Vilket ju då egentligen är det som vi har planerat utifrån de restriktioner som finns med att undvika att resa så långt och umgås i större folksamlingar eller med människor man vanligtvis ej träffar. Så då är ju planen egentligen bara att vara hemmavid!

 

Det känns ju så där kul, men vi får gilla läget och göra det så bra som möjligt! Så för att få lite, lite semesterkänsla tog Jimi idag med mig ut på lunch på ett ställe i Jönköping där vi kunde äta cevapcici som vi brukar äta när vi är i Kroatien!