Ta ansvar!

Smittspridningen av Covid-19 fortsätter att öka och det är verkligen superviktigt att vi alla tar vårat ansvar och följer de allmänna råd och restriktioner som anges i samband med detta! Det går inte tänka ”det berör inte mig” då det faktiskt beröra oss alla på olika sätt och ALLA måste tänka till och agera klokt!

 

Visst är det supertråkigt att man inte kan göra allt som tänkt eller hoppats på men det måste vi acceptera en tid nu. Visst påverkar det oss på många sätt och det blir ett ganska isolerat liv i och med att man uppmanas till att i möjligaste mån undvika fysisk kontakt med andra personer än de man bor med och då inte delta i olika sociala umgängen. Men om vi alla följer detta så kan vi förhoppningsvis få ett slut på det och framöver mer eller mindre då förhoppningsvis kunna återgå till ”som det var innan”, men där är vi inte än.

 

Jag har ju sedan någon månad nu återvänt till gymmet efter mitt uppehåll från i våras, men känner att jag nog behöver tänka till en gång till kring detta just nu. Det är ju skärpta restriktioner med att avstå att vistas i inomhusmiljöer som till exempel köpcentrum, butiker och gym i bland annat Västra Götalands län, som vi ju nästan tillhör vi är ju liksom precis på gränsen. Samtidigt vet jag hur jag mådde när jag inte kunde gå till gymmet och det var ju inte så kul. Kanske att jag kan ändra min struktur och köra gymmet på mornarna istället för min morgoncardio då det är betydligt färre folk på gymmet då. Då kan jag ju i alla fall kanske ändå kunna genomföra min träning och fortsätta må bra med det. Får ta mig en funderare över detta nu i helgen helt enkelt!

 

Nu hjälps vi åt för en friskare värld!

 

 

Kategori: Allmänt
Taggar: #corona, #covid19, #taansvar;