Legday

Jag är evinnerligt tacksam över att ”mitt” gym håller öppet ännu och jag hoppas verkligen att alla sköter sig så att det kan fortsätta vara öppet. Utan minträning på gymmet vet jag att jag inte mår så bra. Och för att undvika för mycket folk så kör jag vidare ed mina morgonpass vid fyra-tiden på mornarna! Kändes dock lite si så där när jag satte mig i bilen i morse och klockan i bilen då visade 02.57 i och med att det ej var inställd på sommartiden 😊

 

Ben stod på schemat idag och det var jobbigt värre och det var som att träningsvärken redan visade sig typ en timme efter avslutat pass! Antar det kommer bli några dagar med mestadels stapplande steg nu då! Har ju bytt ut de flesta passen nu då med nya övningar och idag var andra gången på detta upplägg så kanske inte så konstigt att det känns!

 

Inte jättemånga övningar, men de räcker till gott och väl och jag var genomsvett när det var klart! Det börjar lite lagom med att superset (3x15) med Leg extensions, sittande Leg Curl och en magövning. Dessa övningar är bra att börja med då de är lite lugnare. Sedan blir det mer flåsövningar då jag superstetar (4x20) utfallssteg med vikter, Sumoböj med kettlebell och Good Morning. Här blir det flåsigt, svettigt och darrigt i benen minsann!

 

Efterföljande stunden på löpbandet var idag riktigt jobbigt då benen var alldeles skakiga, jag fick till och med ha lite lägre hastighet än vanligt 😊 Men man är ju rätt nöjd när man sedan är klar (i dubbel bemärkelse) och frukostgröten efteråt smakar gudomligt!

 

En bra start på dagen helt enkelt särskilt nu när det blir väldigt mycket stillasittande jobb på dagarna.