Åtta veckor med Health And Energy

Mina åtta veckors samarbete med Ann-Britt på www.healthandenergy.se där hon hjälpt mig med både träningsupplägg och kostupplägg är nu då avklarade och det är dags att se vad det har gett för resultat.
 
Inför dessa åtta veckor hade jag inga direkt preciserade mål utan i stort handlade det om att få till en bra och hållbar livsstil som också ger resultat i min träning.

Viktmässigt ser jag ingen nytta eller värde av med bara en totalvikt på en hederlig badrumssvåg (som ju egentligen inte säger någonting) utan mitt fokus är ju att bli av med lite onödiga fettdepåer och utveckla lite mer muskler. För att följa just denna utveckling och för att då få lite siffror att jämföra med under dessa åtta veckor så har jag använt mig av min
Tanitavåg.
 
 
Och vad ser jag nu få resultat? Vad det gäller en hållbar livsstil vet jag vad som gäller och det behöver inte vara så värst avancerat egentligen.  Lite nya maträtter har jag dessutom hittat som absolut kommer tillagas många fler gånger framöver.

Träningsmässigt har det handlat om helkroppspass vilket ju var relativt ovanligt för mig men som ändå kändes helt ok. Men kanske inte det jag kommer fortsätta med nu efter dessa åtta veckor då jag trivs bäst med uppdelade pass. Sen kanske helkroppspass är det ultimata utifrån den tid jag lägger på gymmet, det får utvärderas på sikt och se hur jag i så fall går vidare utifrån det.  

Så mina upplevelser och känslor efter dessa åtta veckor är då väldiht positiva och det är väl egentligen de bästa resultaten och utvärdering. Men sen är ju siffror alltid spännande att titta på också så klart då det liksom blir lite mer svart på vitt vad det gäller resultat. Så för att visa även den delen så så har min fettprocent minskat med 2,1% och min muskelmassa har ökat med 2,5 kg.
 
På åtta veckor är detta siffror som jag absolut är nöjd med. Och även om mitt samarbete med Ann-Britt då avslutas nu så kommer jag ju inte sluta följa hennes sätt att tänka utan jag har fortfarande lite andra siffror att eftersträva! Och som jag har sagt innan så handlar det ju om att agera och leva så smart som möjligt utan att komplicera det hela! Tänk smart och gör kloka val!
 
Är du också sugen på att hitta en bra balans i livet och kanske få en liten push att komma igång? Då tycker jag absolut att du ska ta kontakt med Ann-Britt och ta hjälp utav henne. Du hittar kontaktuppgifter till henne på www.healthandenergy.se eller så frågar du mig så ska jag hjälpa dig!

Tack Ann-Britt för att jag fick förmånen att ta del av dina kunskaper och jag kommer fortsätta följa dina kloka råd och sätt att leva för en hållbar livsstil!