Helg med liten utflykt

Söndag eftermiddag och helgen börjar redan gå mot sitt slut.
 
Lördagen ägnades åt en liten roadtrip där huvudsyftet var en sväng till Verktygsboden i Borås.
 
 
 
Jimi skulle där kolla lite mått på en typ av lift till garaget och jag passade på att njuta av en kopp kaffe!  Visade sig dock att den lift som Jimi ville titta på ej fanns på plats i butiken så inga mått kunde tas! Så blev inte så mycket av den resan direkt...
 
Men istället för att vända hem körde vi vidare till Göteborg och Västra Frölunda Torg där vi visste att vi kunde få lite god lunch då vi var nöjda med maten sist vi var där. 
 
Så lite stros runt i affärerna först och jag hittade en snygg kavaj. 
 
 
Sedan var det då dags för lite mat så vi tog oss till samma matställe som sist. Visade sig dock att stället inte längre fanns kvar! Så blev att leta upp ett annat ställe och vi hittade då Bastard Burgers som vi inte testat på innan. Beställde där varsin "New York" med pommes - jag valde sötpotatis och Jimi körde på vanliga.
 
 
Allt smakade väldigt gott så vi var inte alls besvikna att det andra stället var borta. 
 
Mätta och belåtna lämnade vi köpcentrat och tog oss till några andra butiker där Jimi skulle kolla efter innebandyklubba och skor till detta. Fanns dock inte det han sökte så han bev lottlös även på den fronten tyvärr.
 
Men det var ju ändå trevligt med en liten utflytkt och jag fick ju tag i en kavaj och vi fick god mat så det var abslout ingen bortkastad resa. 
 
På vägen hem stannade vi på VIP och köpte lite, eller inte lite egentligen då det finns alldeles för många sorter att välja på... Får räcka till fler tillfällen helt enkelt. Så kvällen avslutades med godis och film.
 
En väldigt trevlig lördag med andra ord!
 
Idag startade jag dagen med ett besök på gymmet där rygg och biceps fick sig en genomkörare.
 
 
Sedan hem och äta god frukost innan det var dags att ta tag i den där städningen som jag skjutit upp ett flertal dagar nu.
 
Sedan har dagen ägnats åt det sedvanliga söndagsfixet så jag är redo för en ny vecka!
 
Hoppas ni som läser här också har haft en bra helg! Lämna gärna en liten kommentar där du berättar vad du har gjort!