Första advent

Så har väl då nedräkningen mot jul börjat på riktigt i och med att det är första advent idag.

Pyntade ju i fredags eftermiddag och har idag även kompletterat med att byta ut mina kaktusar mot röda julstjärnor i köksfönstret.

 

Gårdagen ägnades då åt bakning av både lussekatter och pepparkakor och det spreds en julig doft i huset.

 
 

 

 

Söndag idag och till söndagar hör ju det sedvanliga söndagsfixet med bland annat att tillaga veckans matlådor. Idag blev det dock lite (om än väldigt lite) annat då jag från och med i morgon kär igång med ett nytt upplägg kring kost och träning. Jag har ju en tids nu försökt ”hitta rätt” och göra mig av med några mjuka trivselkilon. Dock känner jag att jag liksom kört fast och det inte händer så mycket. Finns massa orsaker/ursäkter/anledningar som spelar in, men jag tappar ju motivationen när jag inte märker några resultat.

 

Så därför har jag varit i kontakt med Roddy Benjaminsson som kör coachning och kommer då köra med hans upplägg en tid framöver. Kommer bli utmanande på många vis då han kör en hel tvärtemot vad jag är van vid. Men det som jag är van vid funkar ju uppenbarligen inte så då är det väl dags att låta någon annan styra upp det hela! En stor förändring är maten då Roddy förespråkar att man ska äta var tredje timme, men då inte några större mängder så klart varje gång utan lagom så man blir hungrig inom tre timmar igen. Dessutom har jag generellt legat lite för lågt energimässigt vilket då också behöver ökas upp för att få de resultat jag vill. Givetvis gäller det ju att inte gå ut för hårt på en gång utan öka lite i taget tänker jag.

 

 

 

Även träningsupplägget blir lite annorlunda även om det fortfarande är styrketräning som gäller, men då lite annat tänk med set och repetitioner på övningarna. Ska bli spännande att se vad detta leder till då helt enkelt!