Mitt framgångsår vecka 26

Det blev inget dansande denna vecka heller så känner att jag släpper den tanken helt nu!
 
Däremot har jag avverkat runstreaken som var veckans egentliga utmaning! Var ju lite tveksam till  om jag skulle få ihop det med att springa varje dag men löste det genom att under veckan gå upp lite tidigare på mornarna och då springa direkt på morgnen innan något annat hann komma i vägen! Så varje morgon har jag sprungit en runda på 2,7 kilometer. 
 
 
 
Utmaningen inför vecka 26 lyder "Lär dig ACT, att acceptera och agera" och det handlar då om att man inte ska fly från det som är jobbigt eller inte blev som man tänkt utan istället ska accepetera att det blev som det blev. Alltså inte lägga massa ondödig tid att älta eller fundera och "tänk om..."
 
Detta är en superutmaning och Alexander Pärlerso skriver "Den här superutmaningen innebär att du ska landa i känslan och tanken att släppa på kontrollen och våga låta saker och ting ske, inte alltid styra och försöka ha järnkoll på allt runtomkring. Att acceptera och gilla läget när något gått åt helsike eller inte blivit som du tänkt dig" (s 95 i boken Mitt framgångsår).
 
För min del tror  inte att detta blir så svårt kanske. Jag är visserligen en person som gärna har stenkoll på precis allt, men jag har också lätt att accepetara att det inte alltid blir som man tänkt och jag tycker sälv att jag har lätt att släppa saker.