smids.blogg.se

Semestern 2017 Del 2

Kategori: Allmänt, Nöje, Resor, Semester2017

Här kommer då andra delen av sammanfattningen av årets semesterresa. Del två handlar nu om dagarna då vi var på plats i Kroatien.

Dag 5 (20170628) - Dag 13 (20170710):

Vid kom då alltså fram till Kroatien på resdag fyra och skulle då tillbringa nio dagar i Kroatien. Och det var nio helt fantastiska dagar med total avkoppling (mer eller mindre)!

Vi checkade då alltså in på lördagskvällen (20170701) vid 21-tiden. Då var det inte så mycket annat än att packa upp och komma i säng typ. När vi sedan vaknade upp på söndagen njöt vi av den underbara frukostbuffén i lugn och ro. Sedan blev det en snabb vända till den lilla lokala butiken för inköp av yoghurt (som vi glömde under föregående dags handling…) innan vi bytte om till träningskläder och gav oss iväg på en powerwalk. Efter promenaden blev det en sväng på gymmet innan vi hoppade in i duschen och svidade om till badkläder. Sedan tillbringades resten av dagen vid poolen med ett kortare avbrott för lite enklare mellanmål/lunch på rummet. På kvällen blev det sedan middag på det intilliggande matstället, Taverna Alberi och årets första cevapcici! Smakade riktigt gott minsann! Efter middagen tog vi en kortare promenad på området innan vi gick tillbaka till vårt hotellrum.

 
 
Sen var väl alla dagar mer eller mindre det samma medan vi var där: vi började dagarna med god frukost, 50 minuters promenad, gymmet och poolen. Stående lunch på rummet var yoghurt och nutella-macka och goda middagar på Alberi (förutom en kväll då vi åkte in till Umag för att äta på Grill Monte igen). Absolut inget att klaga på, vi bara njöt till fullo!
 

Sedan hade det då plötsligt gått nio dagar och dags att checka ut för att sakta påbörja vår hemfärd. Mer om det kommer då i del tre!