Nyårsafton

Några timmar kvar på årets allra sista dag då! Som jag skrev i förra inlägget har vi inga som helst planer för dagen eller kvällen utan det är väl som en helt vanlig ledig dag egentligen och det känns bra - ingen skillnad mot övriga nyår för vår del då alltså!
 
Till middag nu på dagen blev det glamourös pyttipanna (sån där fryst som det bara är att steka på lite grann) och till kvällen vankas det Tacos minsann! Nu äter vi visserligen tacos väldigt sällan så det är ju nästan lite festligt 😀 Jag har dessutom en flaska bubbel på kylning så om andan faller på så korkas den upp så klart för att fira in det nya året (fast då innan 12-slaget för så länge brukar jag aldrig orka hålla mig vaken)! 
 
Inga nyårslöften har jag och inga större planer framöver heller utan tänker att det blir som det blir ändå! Har dock hakat på en "utmaning" som Gymshark kör igång i morgon, 1 januari. En utmaning som pågår i 66 dagar (till 7 mars) då de menar på att det är den tiden det tar att skapa en ny vana. Det jag då ska fixa under dessa 66 dagar är att bli av med ovanan att småäta framför allt medan jag lagar mat - blir liksom lite grönsaker här, några nötter där, några russin etc - helt onödigt ju! Så mitt mål är att bryta detta och då även undvika småätande mellan måltiderna.  
 
 
Med detta önskar jag er alla ett gott slut och ett riktigt gott nytt år!