smids.blogg.se

Djungel av gympadojjor!

Kategori: Allmänt, Mot min toppform, Shopping, Skor, Träning

Alltså hur många olika sorters gympadojjor finns det egentligen?! Jag behövde införskaffa mig ett par nya gympadojjor för mina promenader då det paret som jag använder just nu är nästintill genomslitna till insidan så att säga och man liksom känner varenda gruskorn som man trampar på... Och det andra paret som jag egentligen har mest för att springa i fungerar inte till promenader har jag märkt för då får jag skoskav...
 
Och då jag skulle in till stan idag och fixa nytt pass tänkte jag att det var lika bra att kolla på nya skor då också, vill ju kunna gå mina promenader utan att förstöra fötterna! Gick in på första bästa sportaffär som jag passerade när jag klev av bussen vilket visade sig vara Team Sportia. Så in och leta reda på skoavdelningen helt enkelt, det är inte så ofta jag köper denna typ av sko... Men galet vad många olika skor det fanns både färg, modell och användningsområde!
 
Tack och lov så fick jag hjälp ganska så snart och av expedit som verkade veta vad han snackade om och han plockade fram några olika modeller som jag fick prova och jag hittade ett par som kändes bra och som var helt ok utseendemässigt också. Nu är väl kanske utseendet inte det viktigaste vid köp av denna typ av sko, men man vill ju ändå inte ha fula skor direkt...
 
Men eftersom detta var första affären jag var inne i så kände jag ändå att jag ändå ville kolla någon mer affär innan jag helt bestämde mig och bad att få lägga undan skorna ett tag och det var ju inga problem. Så vidare till nästa sportbutik som var Intersport. Kikade runt lite själv fört och hittade "samma" sko även där, fast till bättre pris! Fick även här hjälpa efter en liten stund och jag testade några olika men föll tillbaka på den som jag hittade först. Och eftersom det var bättre pris här så köpte jag ju dem istället och sparade på så sätt 200 kronor! Man får ju inte vara dum!
 
Så nu har jag alltså då ett par nya (snygga) gympadojjor som jag hoppas känns bra för mina promenader! För det är ju inte helt lätt att känna i affären genom att gå runt lite där hur de sen då känns på "riktigt". Men jag hoppas på det bästa så klart! Får väl testa dem i morgon! 
 
 
Kommentera inlägget här: