Toffiifee-kakor
För ett tag sedan fick jag en förpackning med Toffiifee av min mamma. Dessa hade då inte så lång tid kvar innan "bäst-före-datum" så uppmaningen var ju typ att äta upp dem så snart som möjligt... Nu har datumet passerat och vi har inte ätit upp alla ännu och då kom jag på att jag sett ett recept med kakor där dessa var en en del av ingredienserna så då fick jag ju en anledning att baka lite kakor idag igen!

Det blev väldigt goda kakor som dessutom var väldigt lättbakade så här får du receptet om du också vill baka smarriga kakor:
TOFFIIFEE-KAKOR (24 st)
4,5 dl vetemjöl
1/2 dl strösocker
1/2 dl brunt socker (jag hade brun farin strö)
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
200 g mjukt, rumstempererat smör
24 stycken toffifee
1. Sikta ihop mjöl, bakpulver och vanilj.
2. Tillsätt sockret och blanda om.
3. Tillsätt smöret och blanda snabbt ihop till en deg (använd händerna).
4. Fördel degen i 24 delar som du rullar till bollar och lägg dem en minimuffinsplåt (eller mindre pappersformar).
5. Grädda i ugn3n, 200 grader, i cirka 15 minuter.
6. Tag ut ut ugnen och tryck snabbt i en toffiifee i varje kaka och låt godiset liksom smälta in i kakan.
7. Låt svalna i formen.
