smids.blogg.se

Fitnessfestivalen 2014

Kategori: Allmänt, Mot min toppform, Nöje, Resor, Shopping, Träning

Hela lördagen tillbringades på Fitnessfestivalen 2014 i Göteborg! Då vi hade köpt VIP-biljetter blev vi insläppta 30 minuter före ordinarie öppningstid! Helt klart en favör då det sedan var knökafullt med folk! Passade därför på att kolla på kläder innan all trängsel och köer till de små provisoriska provrummen. Blev lite nytt i klädväg: nya träningsbyxor från Dcore, träningslinne och byxor från Better Bodies och en "hoodie" från MM Sports:
 
Gymgrossisten hade superbra priser så det bunkrades upp med bars och vitamintabletter! Lite nya flaskor från Smartshake och en burk med proteinpannkakor i "Juledition" från Fairing. Dessutom blev det ett gäng gratisdrickor och lite annat smått och gott som delades ut:
(min för tillfälligt utrensade skogarderob fick agera förvaring i väntan på att skorna ska komma tillbaka...)
 
En hel del shopping blev det och nu ekar det ganska så tomt i plånboken, men helt klart värt det!
 
Vi tillbringade även fyra timmar  som publik (på hårda stolar) på tävlingen i Body Fitness. Kul att se och svårt att fatta hur många månader och timmar det ligger bakom dessa prestationer! Bra jobbar helt enkelt!
 

 
 

Dum Dummare 2

Kategori: Allmänt, Anna tipsar, Nöje

Igår var jag och Jimi på bio. Vi såg "Dum Dummare 2", den var faktiskt riktig rolig!
 
 

Min tre-rätters-kväll med Vanja

Kategori: Allmänt, Mat och dryck

Förra lördagen hade jag bjudit hit Vanja på tre-rätters meny! Alltid svårt att veta vad man ska bjuda på men kvällens tema fick bli ost!
 
Till förrätt bjöd jag på en liten baguette med chevreost, honung, rosmarin och svartpeppar som fick gotta till sig i ugnen:
 
Till varmrätt gjorde jag en "rödbets- och chevrepaj":
 
Och till efterrätt serverades en "Snabb-cheesecake" med hallon: