Ny vecka, scrapbooking och prisutdelning

Då är ännu en ny vecka igång – jag fattar inte hur galet fort både veckor och helger går?! Jag har inte alls gjort många knop i helgen, men ändå har den bara rasslat förbi. Har tillbringat en stund vid pysselbordet för fortsatt arbete semesteralbumet. Och nu snackar vi absolut inte årets semester (som det ju knappt var någon) och heller inte förra årets då vi också bara var hemma typ. Nej, vi snackar sommaren 2014 😊 Ni fattar ju hur långt efter jag ligger (så kanske bra att det inte varit någon semester att tala om de senaste åren då…)!

 

Jag måste verkligen se till att ta tag i detta och då först och främst bli klar med 2014 och sedan beta av de följande semestrarna. Så mitt mål denna vecka är att få till åtminstone någon kväll när jag pysslar vidare, jag har ju gott om tid över på kvällarna nu när jag kör gymmet på mornarna. Tänker att jag förhoppningsvis kommer in ett bättre flow om jag försöker få till lite mer regelbundenhet vid pysselbordet istället för någon gång då och då som det är nu, och det kan gå månader mellan tillfällena.

 

Men ikväll blir det inget då det varit lång arbetsdag som avslutade smed APT, men har ju hela veckan på mig! Kvällens APT inleddes med prisutdelning i den sommarutmaning som ”mina” lärare genomfört under sommarlovet. De fick inför dettas en lista på olika uppdrag att utföra och gärna fotografera och dela med sig genom ett Instagramkonto skapat just för detta. Kreativiteten har flödat hos många och det har varit kul att få ta del av lite sommaräventyr. Prisbordet fick jag ihop genom generösa företag som bidrog med olika priser, det var bland annat choklad, målarpenslar, keps, handkräm, ljusstake och kaffe. Kul med många priser för att kunna glädja fler!