smids.blogg.se

Rawfood-bollar

Kategori: Allmänt, Anna tipsar, Bakat, Mot min toppform, Recept

Idag bakade jag superenkla och supergoda Rawfood-bollar: 
 
 
Superenkelt som sagt:
Blanda ihop 8 färska dadlar, 2 msk kakao och lite honung.
Rulla till bollar som sedan rullas i kokos eller sesamfrön (eller vad man nu har lust med).
Låt stå kallt en stund och sedan är det bara att njuta. 

Här är det tyst...

Kategori: Allmänt

Senast jag skrev var det ju dags att börja jobba igen efter jul-ledigheten! Nu är det ju ett tag sedan och allt rullar på precis som vanligt, dvs fullt upp hela tiden!
 
Lyckades även dra på mig en förkylning så förra helgen var det tv-soffan som gällde från morgon till kväll för maximal kurering! Och det hjälpte för det blev inte värre än så och jag har kunnat jobba som vanligt!
 
Träningen blev ju så klart lidande några dagar men även där är jag tillbaka fullt ut igen! Har satt ihop ett nytt träningsschema som jag ska testa ett tag nu och det känns helt klart att kroppen inte är van vid detta! Underbara träningsvärk!
 
Japp, där har ni liiite livstecken från mig i alla fall, får se när jag hinner med ett lite mer "planerat" inlägg!

Slut på jul-lovet för denna gången då!

Kategori: Allmänt, Nöje, Resor

I morgon är det då dags att återvända till jobbet efter ett härligt jul-lov! Känns väl helt okej, även om ledighet ju alltid är trevligt!
 
Vi avslutade ledigheten med att dra till Lübeck över helgen! Vi skulle ju ha åkt i höstas med då skadade ju Jimi sitt finger så vi valde att skjuta på resan till nu. 
 
Det var en trevlig helg och vi hade det så bra! Avresevädret på fredagen var väl kanske inte det bästa då det blåste riktigt rejält och det gällde för Jimi att hålla hårt i ratten. Men väl på plats i Lübeck var det bättre!
 
Vi ägnade fredagseftermiddagen åt lite strosning på stan och god middag innan vi somnade gott (efter att ha gått upp tidigt på morgonen).
 
På lördagen sov vi ut en stund på morgonen innan vi sedan åkte vidare mot Hamburg för att besöka ett köpcentra där. Blev lite shoppat, men inte alls så mycket som det brukar bli... trevligt var det ialla fall!
 
Söndag morgon tog vi det lugnt innan vi checkade ut vid 11-tiden för att sakta påbörja gärden hemåt igen (söndag är ju en sån dag då allt mer eller mindre är stängt i Tyskland så det fanns liksom inte så mycket annat att göra). 
 
Så avslutning på lovet var ju som sagt toppen med resa och en himla massa onyttigt som slank ner i magen!