Ny vecka

Måndag och ny vecka att se fram emot! Och som vanligt kommer man ganska snabbt in i vardagslunken efter semestern med klassiska måndag och plötsligt redan fredag!
 
Inledde den gångna helgen med ett runda med mountainbiken i fredags. Dock krånglar växlarna/kedjan lite så kedjan behöver bytas ut innan nästa tur.
 
 
 
Lördagen bjöd på helt okej väder så jag kunde ta en härlig morgonpromenad i solskenet och sedan även äta frukosten utomhus.
 
 
Sedan blev det faktiskt en del chill på soldäck under dagen med undantag mitt på dagen när det kom regn.
 
Söndagsmorgonen kunde även den inledas med en solig morgonpromenad, men mer osäkert väder när jag kom hem så frukost fick bli inomhus igen. Sedan var det väldigt växlande väder under dagen då det varvades med solsken och regn.
 
Passade då på att baka lite och det är ju aldrig tråkigt! Det blev bland annat en "Kärleksmumskladdkaka" och några glutenfria kladdkakemuffins som fick bli fika till min nya personal som började idag.
 
Avslutade helgen med ett pass på gymmet, första riktiga passet på evigheter så det känns ju idag.
 
 
 
Nu får vi se vad veckan har att bjuda på, men grunden är ju som vanligt jobb och träning 🙂 Dags att få in mer rutin och regelbundenhet i träningen igen.