smids.blogg.se

Ännu en helg på väg att ta slut

Kategori: Allmänt, Hemma hos mig, hudvård

Söndag eftermiddag och helgen börjar gå mot sitt slut och jag sitter här och njuter av en god kopp kaffe och smarrig choklad innan det är dags att bege mig till gymmet.
Chokladen fanns med i min senaste leverans från Skogsrospa:
 
För min del hade den kunnat få smaka lite mer kanel då jag verkligen gillar kanel!
 
I samma leverans fanns även det "höstkit" jag skrev om för ett tag sedan och som jag nu då har köpt:
 
Har inte testat det än, men färgerna ser verkligen fina ut (dock svårt att få rättvis färg på bild så här).
 
Helgen i sig har varit ganska så lugn, gårdagen ägnades en hel del åt jobb då jag hade en del att läsa in mig på om kraft, rörelse och energi för att kunna ge eleverna rätt kunskaper!
 
 
Idag blev det en vända till Backamo för att förnya lite här hemma. Behövde framför allt nya växter till mitt köksfönster. Resultatet blev inte riktigt som jag tänkt mig då själva blomkrukan inte passade helt 100 i ytterkrukan. Köpte inga nya krukor utan gick lite på känsla... men det får duga och är ju en förbättring mot mina andra halv-vissna blommor i alla fall: 
 
 
Köpte även lite nytt till tv-bordet och badrummet när jag ändå var i farten:
 
 
 
 
 
 
 
 

Det är mycket nu...

Kategori: Allmänt, Jobb

 
Dålig uppdatering här, igen... Önskar det fanns mer timmar på dygnet helt enkelt! Just nu är det rätt så fullspäckad varenda minut! På jobbet är det galet mycket just nu med massa sjuka kollegor och kollegor som "vabar" och det finns ju inte oändligt med vikarier att tillgå tyvärr! Detta innebär att andra får rycka in och täcka upp på vår planeringstid och det i sin tur innebär att det som var tänkt att göras på planeringstiden ju måste göras någon annan gång... Hoppas på att det är för bara en kort period annars är det nog ingen av oss som kommer orka med!
 
Såna här tillfällen känns det ändå lite extra gott att bli "uppmuntrad" med blomma som jag blev idag då vi "Förstelärare" i kommunen träffades och presenterades för varandra! Under nästan högtidlig ceremoni blev vi uppropade på scen där vi fick en blomma!
 
Och nu är det dags att dra till gymmet för att avverka ett rygg- och axelpass!
 

Nya ögonskuggor från Maria Åkerberg

Kategori: Allmänt, Anna tipsar, Shopping, hudvård

Härom veckan beställde jag lite nytt från Skogsrospa! Alltid lika mysigt att klicka in på deras sida och kolla in alla underbara produkter, man får liksom lägga band på sig själv för att inte köpa hela sortimentet på en gång!
 
I min senaste beställning var det lite blandad kompott av te, hudrengöring och två nya ögonskuggor!
 
Min tanke är att succesivt byta ut mina ögonskuggor till Maria Åkerbergs då jag mer och mer försöker övergå till ekologiska produkter, både matmässigt och hudvårdsmässigt! Så det får väl bli en skugga vid varje beställning eller så, för man kan ju aldrig få för många ögonskuggor!
 
I min seanste beställning nu då valde jag skuggorna "Indian summer" och "Warm brown":
 
Tänker att dessa kan bli perfekta till en höst-makeup! 
 
Sen innan har jag färgerna "Alabaster" och "Cold dark grey":
 
 
Får klura lite på vilken färg jag väljer här näst! På Skogsro´s sida har de även färdiga "makeup-kit" anpassade efter säsong. Just nu är det ju då "Höstens makeup" som är det aktuella kitet, kanske att man skulle slå till på ett sådant?!