smids.blogg.se

Att träna med PT

Kategori: Allmänt, Hälsa, Mat och dryck, Mot min toppform, Träning

Jag har nu varit på mitt andra träningspass med min PT som jag skrev om härom sistens. Och jisses vad tufft det är.
 
Var på nytt träningspass i torsdags då rygg, axlar och mage fick sig en ordentlig genomkörare. Så himla lärorikt och utvecklande att ha någon vid sidan av som både peppar och instruerar hur man ska gör och var det ska kännas för att ta på "rätt sätt".
 
Svetten bokstavligen sprutar om en och varenda muskel skriker av utmattning, men då är det ändå att bara att köra på! 
 
Nytt pass inbokat om några veckor och det ser jag verkligen fram emot. Till dess gäller det att köra på hårt för egen del och ta till mig det som jag lärt mig under de två pass som jag varit på än så länge. Men visst är det skillnad på att träna själv än att ha någon vid sidan av som kan hjälpa till den där sista centimetrarna när musklerna protesterar! Men som sagt, bara att köra på! Här ska det byggas nya härliga muskler!
 
Jag har även fått en kostplan som jag börjar följa idag och det ska bli spännande att se vad det ger för resultat i kombination med träningen!
 
 
 
 
 

Eucerin In-shower body lotion

Kategori: Allmänt, Anna testar, Anna tipsar, Buzzador, hudvård

Förra helgen hämtade jag ut ett nytt spännande paket från Buzzador! Denna gång har jag blivt inbjuden att testa en ny produkt från Eucerin: Eucerin In-shower Body Lotion! Detta är en hudlotion som man använder direkt i duschen! Produkten innehåller milda ingredienser och en hög koncentration av Dexpathenol som stärker hudbarriären och är mjukgörande. 
 
Enkel att använda: duscha och tvätta dig som vanligt och skölj av den dushtvål som du använder. Sedan applicerar du In-shower bodylotion i duschen och sköljer av dig igen. Sedan när du har torkat dig behöver du alltså inte lägga tid på att smörja dig. Har ibland själv upplevt att det blir lite "kladdigt" och svårt att få på kläderna när man smörjt in sig. Detta slipper man med denna nya produkt.
 
Ska testa den ett tag nu och se hur jag upplever produkten! Har några tester att dela ut till fler att tesa så är du nyfiken på detta så hojta till!
 
 

Årets glass-test!

Kategori: Allmänt, Anna testar, Mat och dryck

 För några veckor sen var det dags för mitt och Vanjas årliga glass-test! Tidigare test kan du läsa om HÄR!
 
Årets nyheter från GB raddades upp snyggt inna vi högg in på dem för att göra vår seriösa bedömning!
 
 
 
Sedan smaskade vi på för fullt och analyserade smak, utseende och nytänk. Efter ett tag enades vi om att årets segrare blev Magnum Black som hade en god kaffesmak i sig!
 
(Bild från Gb´s sida)