smids.blogg.se

Time Attack på Kinnekulle ring 2015

Kategori: Allmänt, Nöje

I går, lördag, var det säsongspremiär för Time Attack 2015! Jimi har ju varit med och tävlat två säsonger tidigare men i år har han valt att inte vara med utan förhoppningsvis kunna vara med nästa år igen. 
 
Men även om Jimi nu inte är med i år så kan man ju alltid åka och kolla in läget och se vilka modifiieringar som gjorts med bilarna sen förra året och även kolla in nykomlingar så klart.
 
Det var lite annat att "bara" vara publik och inte behöva hålla koll på någonting alls egentligen, även om jag inte behöver hålla koll på så värst mycket när Jimi kör heller för den delen...
 
En del incidenter på banan som krävde sanering vilket gjorde att det blev lite väntetid. Men jag hade varit förutseende och tagit med mig en bok att läsa om tillfälle gavs!
 
 
 
En stor fördel med att inte vara med och tävla att man ju inte behöver vara på plats supertidigt och man kunde åka hem när man kände för det!
 
Men trevligt var det i alla fall och vi åker nog på nästa event igen!
 
 
 
 

Att åka till stan för att shoppa och bara komma hem med en kasse från Gymgrossisten!

Kategori: Allmänt, Mot min toppform, Shopping

Har ett tag nu varit sugen på en "shoppingrunda" till stan och drog då i väg i lördags. Var inte på jakt efter något direkt särskilt, kanske några nya byxor och en ny bikini.
 
Provade några byxor, men inga satt som jag ville eller så var det inte riktigt rätt nyans på färgen! Bikini tittade jag knappt på då den jag var ute efter inte fanns att få tag i. Kollade in lite vanliga sommartoppar och så också men inget föll mig i smaken!
 
Så jag styrde stegen mot Gymgrossisten istället för att trösthandla lite där istället! Och där var det minsann inte svårt att hitta lite kul saker att handla:
 
Nåja, det blir väl andra tillfällen att handla byxor och bikini!
 
 

Morgonpromenader

Kategori: Allmänt, Hälsa, Mot min toppform, Träning

Har fått "tillåtelse" av coach att lägga in lite cardio ett tag nu. Så jag passar på nu när jag är ledig att förlägga detta som morgonpromenader då det är den cardio som jag gillar bäst, en bra start på dagen helt enkelt!
 
Körde igång med en härlig promenad med en kollega i fredags då vi tog oss runt "Blå spåret" och kunde samtidigt få prata av oss om tusen saker som vi aldrig hinner prata om! Gäller att förena nytta med nöje helt enkelt! Vad som är nytta respektive nöje vet jag inte då båda delarna är nyttiga och roliga...
 
Övriga morgonpromenader denna helg har varit "Brogårdsrundan". En runda som man gått otaliga gånger genom åren och fler lär det bli!
 
  
Tänker inte lägga några morgonpromenader de dagar då jag jobbar då jag vet att jag även behöver min sömn, så det får bli helger och lediga dagar fram till sommarlovet till att börja med. Sedan är det inga problem att få till sömnen när man har sommarlov ju så då är det hårdsatsning som gäller!