smids.blogg.se

Blogg100:61 - Lördagsgodis

Kategori: Allmänt, Anna tipsar, Blogg100, Mat och dryck, Recept

Ett litet tips på smarrigt och enkelt lördagsgodis är att kleta på lite choklakasein på en riskaka och strö över lite hackade nötter. In några minuter i frysen så att kaseinet får stelna till lite och sen har du en supergod kaka till fikat eller chokladbit till lördagsmyset!
 
 

Blogg100:60 - Fredag

Kategori: Allmänt, Bakat, Blogg100, Träning

Så var det då fredag igen, dock ingen direkt efterlängtad fredag i sig då morfar ska begravas idag. 
 
Med anledning av det är jag ledig från jobbet idag och kunde ta lite sovmorgon innan det var dags för morgoncardion. Valde dessutom att köra kardion här hemma på cykeln istället för att bege mig till gymmet. Så just nu sitter jag här på motionscykeln och trampar samtidigt som jag kollar på bakprogram på tv'n. Jag älskar bakprogram, så mycket gott som bakan på alla möjliga sätt. Vis av erfarenhet vet jag att just när jag är extra strikt med kosten så blir jag ännu mer sugen på dessa program och även då att baka alla godsaker... 
 
Om jag inte har helt fel så har jag nig snart fika-vecka på jobbet så då kanske jag kan provbaka något nytt?!

Blogg100:59 - Vår eller höst?!

Kategori: Allmänt, Blogg100, Träning

Alltså är det detta som är vår?! Varje morgon den senaste tiden när jag åkt iväg till gymmet så har jag varit tvungen att skrapa bilrutan! Och idag när jag tittade ut genom fönstret på förmiddagen kändes det mer som november än april! Och på något märkligt vis är det nu till helgen som vi ska hälsa våren välkommen?! Men kanske då att det vänder då helt enkelt…

 

Träningen hos coach igår gick bra och alla siffror rör sig på rätt håll! Skönt att det är så, liksom inte så mycket tid kvar att spela på nu ju!

 

Hade ju även med mina tygprover till bikinin men blev väl inte direkt klokare där heller… Eller visst fick jag Lisbets och Allans synpunkter, men de stämde inte överens med mitt förstahandsval… Fast nu hade jag ju med mig proverna dit för att få andras synpunkter… Men som det känns så kommer jag nog ändå köra på mitt val, det är ju ändå jag som ska ha den på mig! Och skulle det inte bli bra så får jag ju skylla mig själv helt enkelt!

 

Så när färgen är bestämd så är det även de andra detaljerna som man behöver fundera på då också! Samtidigt tänker jag att det blir nog bra hur jag än väljer, för det är ju ändå något helt nytt som jag aldrig haft innan! Och sömmerskan ska ju kunna sina sak också och får ju ganska så fria händer tänker jag! Mer om detta framöver så klart!