smids.blogg.se

Snart lite ledighet!

Kategori: Allmänt

Denna vecka är det höstlov här i kommunen! Barnen är så klart lediga hela veckan, men vi lärare jobbar måndag - onsdag innan vi får lite ledighet!
 
Tanken var att jag och Jimi skulle åka iväg till Lübeck fredag - söndag, men det har vi tyvärr fått avboka! Jimi råkade nämligen ut för en mindre trevlig incident på jobbet i torsdags då han fick sitt finger i kläm och blev tvungen att amputera en del av fingret! Inte kul alls, så nu är han sjukskriven i minst tre veckor och går med bandagerat finger:
 
 
 

Klarar du teoriprovet?

Kategori: Allmänt, Anna tipsar

Hittade en sida på nätet där man kunde göra ett gratis teoriprov med körkortsfrågor. Var lite kul att se vad man kunde (eller inte kunde...). Känns skönt att man har sitt körkort!
 
Testa du också, klicka HÄR så kommer du till sidan. Lycka till!

Lite ny design!

Kategori: Allmänt

Idag blev det lite "ofrivillig" vilodag eftersom jag har varit och lämnat blod. Kom på när jag satt där på britsen att man ju inte bör träna den dag då man lämnat blod. Frågade för säkerhets skull för tänk om de ändrat policy... men nej så var det inte så klart. Bara att gilla läget och ta vara på en extra vilodag istället då.
 
 
 
Så varför inte tillbringa en stund med att höstfixa lite med bloggen?! Tycker att denna design känns lite lagom höstlig på något sätt, den andra kändes mer somrig.