Dagarna som går

Ja det händer ju inte så värst mycket i livet numera utan dagarna liksom bara avlöser varandra.

 

Jobbet rullar på med allt vad det innebär och nu kommer det bli en liten intensivare period framöver då typ 45 så kallade bedömarsamtal ska genomföras.

 

Träningen håller jag igång också så klart och det känns helt okej trots den tidiga timman på gymmet. Men jag märker att det gör en hel del för ”folksamlingen” att jag är på plats så pass tidigt som jag är och då är det så det får vara.

 

Kämpar även då på med mina 10 00 steg i utmaningen som jag hoppat på (läs HÄR) och har hittills lyckats få ihop alla steg varje dag och även genomfört de olika extrautmaningarna. Det mest positiva är nog att jag då börjat införa en liten promenad varje lunch, det känns verkligen bra (även om det varit lite motigt vädermässigt några dagar).

 

Och nu då är det helg på ingång och vad den har med sig vet jag inte riktigt. Eller det vet jag väl egentligen i och med att man typ inget kan göra! Så det blir att hålla sig hemma och återhämta sig och ladda för en ny vecka igen då! Kanske att det blir något bakat?!

 

Skrev ju i ett inlägg för ett tag sedan om det här med tulpaner och att jag kan tycka att det är fint även med vissna tulpaner... Nu har mina vissnat och visst är det väl lite vackert på sitt sätt ändå?!