smids.blogg.se

Har ju varit i Göteborg med mamma

Kategori: Allmänt, Mat och dryck, Nöje, Resor, Shopping

Trodde i mitt stilla sinne att jag nog skulle hinna blogga lite mer under Sportlovet (som var vecka 7), men så blev det inte alls! Så jag får försöka blogga ikapp lite nu istället. Inte för att det händer så värst mycket intressant mer än jobb och träning i mitt liv just nu, men i alla fall...
 
Slutet av Sportlovet tillbringade jag och mamma i Göteborg! En tradition som vi haft ett antal år nu, även om vi förra året ändrade tidpunkt på att åka! Innan åkte vi alltid innan jul, men förra året bestämde vi oss för att köra nytt koncept och åket även då på Sportlovet.
 
I år utökade vi även vistelsen med en natt för att hinna med så mycket som möjligt! Vi åkte hemifrån tidigt på fredag morgon och var sedan incheckade på hotellet redan vid 10-tiden! Då tog vi en rejäl fika innan vi satte oss på spårvagnen för att ta oss till köpcentrat "Frölunda Torg". Där spenderade vi sen måååånga timmar med en hel del shopping och god middag på det. Efter sju timmar var vi ganska så nöjda och tog spårvagnen tillbaka till hotellet.
 
Vi var för trötta av allt shoppande att vi valde att köpa med oss en god sallad att äta på rummet. Så resten av den kvällen blev lugn!
 

 
På lördagen var vi sedan uppe tidigt och åt god frukost innan värsta frukostruschen startade. Sedan tog vi en promenad till Haga för att strosa lite i de små mysiga affärerna där. Inte så mycket handlande där, förutom mamma som fyndade ljus till kommande jul... Lagom till lunch var vi tillbaka i "centrum" och vi hittade ett inte allt för överbefolkat matställe som serverade god pasta!
Sedan blev det lite mer shopping inne i centrum innan vi var kaffesugna och tog oss till hotellet med medköpt fika. Med lite ny energi i kroppen avverkade vi även Nordstan och Femmanhuset för lte mer shopping.
 
 

Efter en kort stunds vila besökte vi även hotellets gym innan vi gjorde oss redo för en god middag på Pizza Hut. Vi slog på stort och körde även med smarrig dessert!
Söndag morgon var vi återigen upp tidigt för frukost och sedan hoppackning för att resa hemåt igen!
 
 
Som vanligt en mysig resa med mamma och vi har redan börjat prata om nästa års resa! Men kanske att vi då testar annat resmål? Eller så kär vi vidare på ett vinnande koncept? Återstår att se helt enkelt!
Kommentera inlägget här: