Slut på jul-lovet för denna gången då!

I morgon är det då dags att återvända till jobbet efter ett härligt jul-lov! Känns väl helt okej, även om ledighet ju alltid är trevligt!
 
Vi avslutade ledigheten med att dra till Lübeck över helgen! Vi skulle ju ha åkt i höstas med då skadade ju Jimi sitt finger så vi valde att skjuta på resan till nu. 
 
Det var en trevlig helg och vi hade det så bra! Avresevädret på fredagen var väl kanske inte det bästa då det blåste riktigt rejält och det gällde för Jimi att hålla hårt i ratten. Men väl på plats i Lübeck var det bättre!
 
Vi ägnade fredagseftermiddagen åt lite strosning på stan och god middag innan vi somnade gott (efter att ha gått upp tidigt på morgonen).
 
På lördagen sov vi ut en stund på morgonen innan vi sedan åkte vidare mot Hamburg för att besöka ett köpcentra där. Blev lite shoppat, men inte alls så mycket som det brukar bli... trevligt var det ialla fall!
 
Söndag morgon tog vi det lugnt innan vi checkade ut vid 11-tiden för att sakta påbörja gärden hemåt igen (söndag är ju en sån dag då allt mer eller mindre är stängt i Tyskland så det fanns liksom inte så mycket annat att göra). 
 
Så avslutning på lovet var ju som sagt toppen med resa och en himla massa onyttigt som slank ner i magen!
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: